Bokning

Boka din tid hos oss:

  1. Via internet genom VårdOnline
  2. Genom att ringa 0691-25 10 10

Internettider

Vår e-tjänst VårdOnline är ett sambarbete med Platform24. Via VårdOnline kan du få gratis vårdguidning och träffa läkare eller sköterska direkt i din mobil eller dator. Om vi trots detta inte kan hantera ditt besvär fullt ut via e-besök kan du enkelt boka en tid på vårdcentralen direkt i appen. Ett besök kostar 200 kr. För barn och unga under 18 år och för dig som fyllt 85 år eller har frikort är läkarbesöket kostnadsfritt.

Läkartider

Varje dag finns ett antal akuttider till läkare avsatta för dig att boka på nätet. Dessa tider är korta och vi kommer bara att ha tid med att ta upp det aktuella problemet. Vi behov av längre mottagningstider hänvisar vi dig till att ringa för att boka tid. Du kan nu även om- och avboka dina planerade besök till oss.

Skötersketider

Varje dag finns ett antal tider till sköterska avsatta för dig att boka på nätet. Det kan gälla kontroll av blodtryck eller andra frågor och funderingar. Dessa tider nås via 1177.se

Lab

Har du fått en remiss och ordination på prover som skall tas, antingen från oss eller från exempelvis sjukhus, är du välkommen att boka tid för provtagning på vårt lab via nätet.
Dessa tider nås via 1177.se

Sjukgymnastik

Varje dag finns ett antal tider avsatta för dig att boka på nätet
Dessa tider nås via 1177.se

Såhär fungerar VårdOnline

Såhär fungerar inloggning i 1177

E-legitimation

Vill du ha e-legitimation kan du läsa hur du gör här: Klicka här